Hoe vond jij NEHALENNIA het laatste offer? (lezers over Nehalennia)

26 maart 2015 -  

nehalennia_300“Je Nehalennia boek in één ruk uitgelezen, Martinus. Prachtig! Spannend en interessant. Mooie sfeer van die mysterieuze 3e eeuw na Chr. Dat rijzende water, het vertrek van de Romeinen, de bevolking die op de schorren en in de moerassen probeert te overleven, de strooptochten van de Franken, en daartussendoor dat mooie verhaal van die altaarsteen. Chapeau!”
Rob Ruggenberg, aug. 2014.

‘Mooi boek over een bijzonder onderwerp!’
Marja Käss, nov. 2014 

‘Martinus, wat heb je toch een prachtig boek geschreven: Je geeft een prachtige omschrijving van de omgeving en ik leefde helemaal mee met met Freio en Iden. Dank je wel voor deze mooie belevenis.’
Nicole Pluim, febr. 2014

‘Ik heb het net in één adem uitgelezen, geweldig! Zooo jammer om het uit te hebben’.
Anneke Wiltink, okt. 2013

‘Hallo Martinus, ik wil je even vertellen dat ik erg genoten heb van je boek Nehalennia: het is goed geschreven en je wordt helemaal in het verhaal gezogen’.
Johanna Kruit, okt. 2013

Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Goed gedocumenteerd, goed geschreven en een zeer sfeervolle schets van de multiculturele samenleving die in Zeeland bestond in de Romeinse tijd. Onze museumwinkel zal het boek in het assortiment opnemen’.
Ruurd Halbertsma (Curator, Rijksmuseum van Oudheden).  okt. 2013

‘Nehalennia in een ruk uitgelezen. Een prachtig verhaal, heel beeldend. Dit moet verfilmd worden…. maar eerst moeten natuurlijk heel veel mensen het boek lezen!’
Wilbert van der Post, dec. 2013

‘Een spannend verhaal ook voor de ‘oudere’ jeugd, de historische gegevens die je hebt gebruikt komen goed tot zijn recht, bovendien geeft het verhaal inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van een jong persoon. Al met al een prachtig verhaal.
Ari van Steenbergen, nov. 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*